Friday, August 6

Aku bangga jadik ANAK JATI JOHOR.



aku bangga jadik anak jati johor.
aku bangga jadik anak jati johor
aku bangga jadik anak jati johor.
aku bangga
bangga
dan bangga.

itu saja aku mahu cakap.
tidak lebih dan tidak kurang.
ntahla..tetibe hati ini panas seperti baru di lapah.

9 comments:

  1. hahahahah....

    len macam je tuu :D

    ReplyDelete
  2. hhahhah..
    atie panas nie....dah masuk berita pon citer dia tue....

    ReplyDelete
  3. uiks...

    sabor2 ye

    saya mak klate
    arwah bapak penang

    saya tinggal Kl je senang.

    ReplyDelete
  4. errrr... ape kes ek... blur la.. ku korek2 gak berita hari ni nak tau citer. tapi ramai plak bdk ofc ni yg tatau ape2. padahal majoriti org Johor...

    ReplyDelete
  5. m4rilyn
    erm....geramm nie tak ilang lagie..balik kang nak amik air sembahyang.

    chika
    http://www.facebook.com/pages/Nor-Azita-Osman-Hina-Negeri-Johor-Blacklist-People/108192749234864?ref=ts

    copy n paste link nie nnatie akan tau citer sebenar...masih geram lagie nie

    ReplyDelete
  6. Lin..
    ekien yg dah due hari nie pun masih geram..
    nak jek bagi paw anak2 nie kat die..

    hehe

    ReplyDelete
  7. klu negeri kak kena kutukpun, kak mmg marah gilak2 punya...:D
    expresi yg akhirnya memakan diri sendiri..knapalah buat statement mcm tu...skrg kan dah femes...emmm

    ReplyDelete
  8. saya anak selangor/kl. mwauhahaha... johor pon best sebab pagi2 boleh dapat makan sate.

    ReplyDelete
  9. ekien
    sama la..kita bagi satu guni kat dia.
    hambekkkk.

    itajeff
    itulah akak..tak pasal-pasal dapat publisiti murahan.

    leeya.
    hahhah..pepagie dah western...gila kebal perot orang johor.

    ReplyDelete